IMADA Fagråd

Fra IMADA Wiki

Fagrådet er en studenterforening for alle studerende på IMADA. Det betyder at man automatisk er medlem, hvis man læser en af uddannelserne på IMADA. IMADA Fagråd blev oprettet i september 2005 med det primære formål, at øge det sociale sammenhold på IMADAs uddannelser, men fagrådets omfang og opgaver er vokset siden da.

Fagrådet holder til i fagrådslokalet, Saunaen. Her kan du spille brætspil og nyde en øl eller sodavand sammen med dine medstuderende på tværs af årgange og studieretninger. Ud over Saunaen findes Spaen, som er et stort fordybelsesrum, der oftest er besat af mange studerende.

Socialt[redigér | rediger kildetekst]

Fagrådet selv står for mange af de sociale arrangementer for de studerende på instituttets uddannelse. Så som brætspilsaftener eller rundbold.

IMADA Festministerium er en søsterforening til IMADA Fagråd. Festministeriet står for de største fester for instituttets studerende og arrangerer blandt andet også populære cocktailbarer og beerpong-turneringer. De afholder temafester og hytteture, som altid er en fornøjelse at være med til og skaber tætte bånd blandt de deltagende.

Studenterpolitisk forening[redigér | rediger kildetekst]

Fagrådet er i dag en forening, der stadig har hovedvægt på at opretholde de sociale aktiviteter på instituttet, men samtidig også en studenterpolitisk aktiv forening. Fagrådet forsøger at have medlemmer med, eller i det mindste kontakt til en studenterrepræsentant, i alle vigtige organer på SDU. På den måde kan Fagrådet sikre, at de studerende på IMADA bliver repræsenteret så stærkt som muligt på universitetet.

Fagrådsmøder[redigér | rediger kildetekst]

Én gang hver måned er der fagrådsmøde hvor alle medlemmer kan deltage. Her kan du høre hvad der sker på instituttet og i fagrådet. Det er også til disse møder at du kan melde dig på banen med nye initiativer eller blive en del af planlægningen af eksisterende arrangementer. For eksempel blev det i forårssemesteret 2023 vedtaget, at Saunaen skulle have nyt liv, og det fik den med en masse lækre møbler med hjælp fra fagrådets medlemmer.

Bestyrelsen og generalforsamling[redigér | rediger kildetekst]

Som forening har fagrådet en bestyrelse bestående af højest 10 bestyrelsesmedlemmer. Som IMADA studerende har man mulighed for at stille op til generalforsamlingen. Som bestyrelsesmedlem er man med til bestyrelsesmøder hvor der planlægges arrangementer og andre ting som er relevante for det sociale på IMADA.

Der afholdes generalforsamling hvert år i marts.

Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]