Socialt på IMADA

Fra IMADA Wiki

Udover den faglige undervisning på instituttet sker der også en masse socialt.

Studenterforeninger på IMADA[redigér | rediger kildetekst]

Som studerende på IMADA er man automatisk medlem af to studenterforeninger, nemlig IMADA Fagråd og IMADA Festministerium.

Fagrådets rolle er hovedsageligt at øge studiemiljøet på instituttet, mens festministeriet hovedsageligt står for at arrangere fester og ligende arrangementer for IMADA studerende.

Sociale medier[redigér | rediger kildetekst]

Hvis man gerne vil holde sig opdateret på hvad der sker på IMADA er de sociale medier måske den bedste mulighed for dette.

  • IMADA Students er den største Facebook gruppe vedrørende IMADA, her bliver begivenheder og relevante nyheder lagt op.
  • IMADA Annoncering er en Facebook gruppe hvor annonceringer bliver lagt op. Det kan bl.a. være om tilbud til studenterjobs relevante for IMADA studerende eller begivenheder som ikke direkte omhandler IMADA men stadig kan være relevante for IMADA studerende.
  • IMADA Fagråd er en Facebook side som administreres af fagrådet, siden bliver hovedsageligt brugt til at oprette begivenheder som bliver delt i IMADA Students gruppen.
  • IMADA Festministerium er en Facebook side som administreres af festministeriet, siden bliver hovedsageligt brugt til at oprette begivenheder som bliver delt i IMADA Students gruppen.

Desuden findes der også andre gode Facebook sider som IMADA Citater eller IMADA Shitposts.

IMADA er også at finde på Instagram, både på IMADA Fagråds instagram og IMADA Festministeriums instagram

Aktivitetskalender[redigér | rediger kildetekst]

Alle begivenheder som afholdes for IMADA studerende bliver lagt op i en offentlig kalender som man kan abonnere på men sin egen kalender.

Hvis man er interesseret i dette kan man læse mere om opsætning af IMADA kalenderen på fagrådets hjemmeside.